המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בינוניות. חותכים גם את הנקניקיות לחתיכות אלכסוניות שוות.
שמים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל. מטגנים קלות
בוחשים בכף עץ מפעם לפעם.
מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים אותן קלות. האש אינה צריכה להיות גבוהה מדי כדי שהשמן לא יתיז.
פותחים קופסת שעועית ומוסיפים את תוכנה לאט. ממשיכים לבחוש בכף עץ. מבשלים במשך 8 דקות.
מורידים בזהירות מעל האש. כדאי להשתמש במטליות עבות ויבשות. מניחים על לוח עץ או שעם.
מגישים בקעריות עמוקות. אפשר להגיש גם בפיתות. חותכים את החלק העליון, פותחים כמו לפלאפל וממלאים בתבשיל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0