המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את התותים לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ ומניחים בכלי זכוכית גבוה.
מערבבים את מרכיבי הרוטב (אם משתמשים בסוכר כדאי להמיס אותו תחילה במים על גבי להבה ולצנן). יוצקים את הסירופ החמוץ-מתוק מעל התתים.
התותים נשמרים בסירופ שבוע שלם - במקרר כמובן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0