המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול לתערובת אחידה.
בעזרת כף או הידיים יש לקחת מהתערובת ולמלא את לבבות הארטישוק.
לחמם מחבת עם שמן, לטבול את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בפירורי לחם.
להניח בשמן החם ולטגן יפה מכל הצדדים.
בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם זה לצד זה בסיר רחב.
לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל המרכיבים בסיר.
לבשל כ-60 דקות עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0