המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את תפוחי האדמה והבטטה, חותכים לעיגולים ברוחב אצבע.
שמים בסיר עם מים עד כיסוי ומביאים לכדי רתיחה (בישול קצר, ריכוך קל).
קוצצים בצל דק, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מסדרים בתבנית את פלחי תפוחי האדמה והבטטה לסרוגין - אחד ת"א ואחד בטטה (ליופי).
יוצקים את רוטב השמנת והפטריות על כל התבנית.
מפזרים מעל גבינת פרמגן מגוררת.
אופים בתנור 180 מעלות במשך כ-30 דקות, עד תפוחי האדמה התבשלו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0