המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים.
מסננים ממים ומניחים בצד חצי שעה שיתקררו.
חותכים את תפוח האדמה לשניים, כמו סירות, ומוציאים את תוכן התפוח אדמה, כך שנוצרות מעין קעריות למילוי.
מועכים את תפוח האדמה שהוצאנו לפירה (אפשר להשאיר קצת על מנת שלא יתפרק).
מעבירים לקערה גדולה את הפירה בתוספת קוביות חמאה קטנות עם גבינה צהובה. מועכים ומוסיפים קצת מלח ופלפל שחור.
מניחים את הסירות בתבנית מרופדת נייר אפיה וממלאים במילוי שיצרנו. מפזרים מעל גבינה צהובה.
מכניסים לתנור למשך 30-40 דקות עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0