המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מקלפים את תפו"א ופורסים אותם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
מערבבים בקערה את השמנת עם התבלינים.
מעבירים את תפו"א ואת הפטריות לתוך קערת השמנת ומערבבים היטב.
מעבירים הכל לתבנית אפייה, מכסים עם נייר כסף ומנקבים עם קיסם מספר חורים בודדים.
אופים בתנור החם 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ובודקים אם תפו"א מוכנים (נועצים קיסם ואם ננעץ בקלות אז מוכן.) ואם לא ממשיכים לאפות עד שיתרכך.
מפזרים על הכל את הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0