לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות ולטגן אותם במחבת עם שמן. להוסיף פפריקה.
שלב 2
0 דקות
להוציא ולסדר על צלחת. לחתוך פטרוזיליה לחתיכות קטנות ולפזר על תפוחי האדמה.
שלב 3
5 דקות
להכנת הרוטב: להוסיף לסיר את כל המצרכים. לבשל על אש קטנה עד שהרוטב נהיה סמיך, ולשפוך על תפוחי האדמה.
*ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות ולטגן אותם במחבת עם שמן. להוסיף פפריקה.
שלב 2
מתוך
3
להוציא ולסדר על צלחת. לחתוך פטרוזיליה לחתיכות קטנות ולפזר על תפוחי האדמה.
שלב 3
מתוך
3
להכנת הרוטב: להוסיף לסיר את כל המצרכים. לבשל על אש קטנה עד שהרוטב נהיה סמיך, ולשפוך על תפוחי האדמה.
*ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
הערות 0