המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חיתכו את עגבניות השרי לשתיים פירסו את הבצל לחתיכות קטנות.
פיתחו אריזה אחת של רסק עגבניות קטן והוסיפו לו קצת מים חמים וערבבו.
טגנו את הבצל על אש נמוכה בסיר אחר כך הוסיפו את עגבניות השרי,
אחר כך הוסיפו לרוטב העגבניות קצת פפריקה ומלח פלפל לפי הטעם.חכו לאידוי של המים וביעבוע והורידו מהאש.
פירסו את קוביות הגולש לדפונים קטנים טגנו אותם עם שמן זית ותבליני סטייק כאשר סיימתם הורידו מהאש.
לתפוחי האדמה הכינו רוטב עם שמן זית וזעתר טרי אותו שפכו על התבנית.
הכניסו את תפוחי האדמה לתבנית .כוונו את התנור לחום עליון וכאשר הם מוכנים להגיש!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0