המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את תפוחי האדמה עד שהם מגיעים למצב חצי בישול, לחצות ולנקות מליבה עם כף פריזאית.
לטגן בצל עם שמן עד הזהבה. להוסיף פטריות קצוצות, לתבל במלח ובפלפל ולאדות קלות.
לקרר את המילוי, להוסיף שום מעוך ועשבי תיבול.
להוסיף גבינות ולתקן את הטעמים.
למלא את תפוחי האדמה ולשים בתבנית פיירקס. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 20-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0