המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים תפוחי אדמה ומועכים לפירה. מצננים מעט.
מוסיפים ביצה וקמח ולשים לבצק.
מטגנים בצל עד תחילת הזהבה.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את העוף ווטוחנים למרקם קציצות אחיד. מוסיפים פלפל ומלח. יוצרים מהפירה כדורים ומשטחים את הכדור מעט כך שנוכל למלא אותם בעוף הטחון.
בעזרת כפית ממלאים את הפירה במילוי העוף וסוגרים לחצי.
עוטפים בקמח ומטגנים במרגרינה על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0