המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם מעט רכים אבל לא מבושלים עד הסוף.
מסננים את תפוחי האדמה מהנוזלים וחותכים לפרוסות די עבות של כמעט 1 ס"מ.
מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה זה על זה כמו רעפים על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה.
מערבבים בקערית את רוטב הברבקיו, רוטב הסויה והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת מברשת מורחים את כל תפוחי האדמה בתערובת הרטבים. מפזרים את המלח הגס מעל כל תפוחי האדמה.
אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0