המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בתבנית ומערבבים עם שמן הזית והתבלינים
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לשעה בערך או עד שהירקות מתחילים לקבל צבע חום.
ב-10-15 דק' לפני הסוף, יש להפעיל את הגריל בתנור ולצלות קלות לקבלת קריספיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0