המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת רוטב הבשמל דורשת מהירות עבודה וערבוב אינטנסיבי. לכן הכינו מראש את כל הרכיבים.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה נמסה מוסיפים כף קמח ובוחשים היטב בכף עץ.
מוסיפים מעט חלב (חצי מצקת) וממשיכים לערבב. מביאים את החלב לרתיחה ואז מוסיפים עוד קצת חלב. כך עד שמוסיפים את כל החלב (300 מ"ל).
כשהרוטב מסמיך מעט, מורידים מהאש ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
קוצצים דק את התרד המאודה ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1