המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בסיר אחד את יין המרלו, כוס סוכר, מקל קינמון, מחצית הציפורן ומחצית הפלפל.
לסיר השני מוזגים את יין השרדונה ואת יתר התבלינים והסוכר.
מוסיפים לכל סיר שישה אגסים ומבשלים כחצי שעה על להבה בינונית.
מניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג.
מוזגים מעט מהנוזל ומקשטים במקל קינמון, עלי מנטה ובאגוזים הקלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0