המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את האגסים, חוצים, חותכים לרבעים ומוציאים את הליבה.
במתבת גדולה ממיסים את החמאה ומוסיפים את האגסים. מטגנים כשתיים-שלוש דקות מכל צד, עד שהאגסים מזהיבים.
מוסיפים את הסוכר עד שהוא נמס ומתקבל זיגוג מבריק על האגסים.
מוסיפים את השמנת ומערבבים בעדינות עד שהתערובת רותחת והכל מתאחד.
מסירים מהאש.
מסדרים בכל צלחת אישית 4 רבעי אגסים ויוצקים עליהם מהרוטב. מניחים גלידת וניל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0