המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים במחבת כף שמן, בצל וחזה עוף ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים יחד כ-4 דקות.
מוסיפים את הרוטב למוקפץ, מערבבים כ-3 דקות ומסירים מהאש לצינון.
פורסים עלה פילו מקפלים לחצי ומשמנים מעט מניחים ממלית המוקפץ ומגלגלים לאגרול מהודק.
חוזרים על הפעולה עם שאר העלים והמלית.
מברישים את האגרולים במעט שמן.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה.
מגישים וטובלים ברוטב סויה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0