המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הירקות לרצועות דקיקות.
מקפיצים את הירקות בווק, כשתי דקות, מניחים בקערה, ומתבלים בשמן שומשום, רוטב סויה, שומשום קלוי וקצח. לערבב קלות.
מניחים דף אורז בתוך קערת מים ומשרים 20 שניות.
מניחים את דף האורז על מגבת, ובמרכז הדף ממלאים בתערובת הירקות ומקפלים (קיפול מצד ימין, קיפול מצד שמאל, וגילגול ליצירת רול).
מניחים את הרולים בתבנית משומנת, כשהתפר כלפי מטה.
מתיזים מעט שמן קנולה מעל, מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כחמש דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0