המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים למחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגמבות ואת הכרוב ומטגנים 2 דק', מוסיפים את הגזר, הנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות.
מוסיפים רוטב סויה ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב.
ממלאים עלים לאגרול: פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז העלה כף גדושה מילוי, מקפלים את הקצוות האנכיים ומגלגלים תוך הידוק. מורחים את הקצוות בביצה טרופה וסוגרים.
מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
להגשה: מכינים צלוחיות עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב סויה עם שום דבש וג'ינג'ר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0