המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הקמח והמים ולהעביר דרך מסננת לסיר קטן.
לטרוף את הביצים ולהוסיף לסיר, להוסיף מים עד גובה מחצית הסיר.
להוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, לימונים ושמן.
לבשל על להבה נמוכה וכל הזמן לערבב עד שמסמיך כמו פודינג. להסיר מהאש.
במחבת משומנת לטגן את קוביות חזה העוף המתובלות במלח ופלפל שחור, להוסיף לפודינג.
לטגן את הפטרוזיליה הקצוצה ולשפוך מעל הכל עם השמן. לפזר פלפל שחור מעל.
להכניס למקרר. לאכול קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0