המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה את המחמאה והסוכר. להוסיף את השמן ולערבב. מוסיפים את הביצים ותמצית וניל ולערבב היטב.
לערבב את הקמח עם אבקת אפייה. להוסיף לסירוגין את הקמח ומיץ תפוזים, להתחיל עם 4 כוסות קמח, אם יש צורך, להוסיף עוד.
ללוש את הבצק עד קבלת בצק אחיד וחלק. מניחים את הבצק במקרר ל-2-3 שעות.
מכינים את המלית: לשים בסיר את הפרג, חלב/מים וסוכר ולבשל על אש קטנה, לערבב כל הזמן עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה. להוסיף את החמאה לערבב ולהוריד מהאש. להוסיף את גרידת התפוז והלימון ולערבב.
מוציאים את הבצק, מחלקים לכמה כדורים שיהיה קל יותר לעבודה. מכל כדור לרדד עלה, קורצים עיגולים עם כוס, מניחים מהמלית במרכז וסוגרים היטב (לסגור היטב כי באפייה הבצק נפתח מעט) לצורת אוזן המן.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, אופים בחום 180 מעלות כ-25 דקות עד השחמה קלה.
לאחר שמתקררים לבזוק אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0