אופן הכנת המילוי: לשים את כל המרכיבים בסיר קטן, לחמם עד שכל התערובת אחידה ולקרר.
שלב 2
5 דקות
אופן הכנת הבצק: שופכים לקערת המיקסר קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה מומסת, חלב ומים פושרים. מערבבים (עם וו לישה) במיקסר במהירות בינונית למשך 5 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
שלב 3
90 דקות
מכסים את הכלי ומניחים להתפחה כ-90 דקות, עד שהבצק רך ונעים לעבודה.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק פותחים למרובע, עובי הבצק צריך להיות כחצי ס"מ. קורצים עיגולים עם כוס (גודל העיגול יקבע את גודל האוזן המן), במרכז כל עיגול שמים כפית מהמלית, מורחים את קצוות העיגול בחלבון ששמרנו (על מנת שהבצק לא יפתח באפיה), יוצרים משולשים (את הבצק שנשאר מרדדים שוב ממשיכים ליצור עיגולים)
שלב 5
30 דקות
מעבירים את האזני המן לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, שמים בצד להתפחה כ-30 דקות.
שלב 6
30 דקות
מורחים חלבון ביצה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה.
שלב 1
מתוך
6
אופן הכנת המילוי: לשים את כל המרכיבים בסיר קטן, לחמם עד שכל התערובת אחידה ולקרר.
שלב 2
מתוך
6
אופן הכנת הבצק: שופכים לקערת המיקסר קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה מומסת, חלב ומים פושרים. מערבבים (עם וו לישה) במיקסר במהירות בינונית למשך 5 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
שלב 3
מתוך
6
מכסים את הכלי ומניחים להתפחה כ-90 דקות, עד שהבצק רך ונעים לעבודה.
שלב 4
מתוך
6
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק פותחים למרובע, עובי הבצק צריך להיות כחצי ס"מ. קורצים עיגולים עם כוס (גודל העיגול יקבע את גודל האוזן המן), במרכז כל עיגול שמים כפית מהמלית, מורחים את קצוות העיגול בחלבון ששמרנו (על מנת שהבצק לא יפתח באפיה), יוצרים משולשים (את הבצק שנשאר מרדדים שוב ממשיכים ליצור עיגולים)
שלב 5
מתוך
6
מעבירים את האזני המן לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, שמים בצד להתפחה כ-30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מורחים חלבון ביצה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0