המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים קמח וסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שמן ומים ולשים כשתי דקות, מוסיפים מלח ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש ורך.
מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ומתפיחים במקום חמים, עד להכפלת הנפח.
הכנת המילוי: קוצצים את האגוזים, מוסיפים את ממרח התמרים, ומערבבים לתערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ, שבמרכז כל עיגול תהיה כפית מתערובת המילוי. סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
מברישים בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כעשרים דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0