המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים לבצק עד שיצא בצק חלק וגמיש. לשים במקרר מינמום חצי שעה.
מכינים למלית פרג או אגוזים: מערבבים את החומרים לתערות אחידה.
מוציאים את הבצק מהמקרר. לרדד לעלה דק, ליצור עיגולים בעזרת כוס (אתן לכן עוד טיפ: השתמשו בכוס קטנה כך יהיו לכם אוזני המן קטנים זה מאוד יפה להגשה וגם למישלוח).
למלא במלית הרצויה ולסגור את הבצק.
להכניס לתנור מחומם מראש בחום בינוני, לאפות עד שיזהיבו מעט.
כשמוכן לבזוק אבקת סוכר ובתאבון וחג שמח מחבקת אותכם בחום שונטל
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0