המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במערת המיקסר מערבבים בקערה ביצה, חלב, אבקת סוכר, תמצית וניל וחמאה.
מוסיפים את הקמח והשמרית וממשיכים ללוש עוד 5 דקות במהירות בינונית.
עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ללילה.
מערבבים בקערה חלמונים, קורנפלור, אבקת סוכר.
מרתיחים חלב, סוכר, תמצית וניל וסוכר וניל.
יוצקים מעט מתערובת החלב לקערת החלמונים, ומערבבים היטב (כך מחממים את התערובת), יוצקים את תערובת החלמונים לסיר החלב ומערבבים היטב, שלא יהיו גושים. מנמיכים את הלהבה. מבשלים עוד דקה עד להסמכה.
מוסיפים צימוקים, מערבבים ומצננים.
מרדדים את הבצק לעובי של עד חצי ס"מ.
קורצים עיגולים בעזרת כוס.
בעזרת כפית, מניחים במרכז העיגול חצי כפית מהמלית ומקפלים לצורת משולש.
מסדרים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ ואופים ב-190 מעלות במשך 13-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0