מחממים חמאה, סוכר, גרד לימון וחלב בסיר עד לרתיחה והמסת הסוכר. מוסיפים פרג וביסקוויטים ומערבבים. מבשלים שתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
חותכים חמאה לקוביות, ומניחים יחד עם כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 3
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-60 עד 120 דקות, עד להכפלת הנפח.
שלב 4
0 דקות
טופחים על הבצק להוצאת בועות האוויר, וממתינים כ-30 דקות להתפחה נוספת.
שלב 5
0 דקות
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
שלב 6
0 דקות
מרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים באמצעות כוס הפוכה לעיגולים בקוטר 10 ס"מ.
שלב 7
0 דקות
מניחים כפית גדושה של מלית במרכז כל עיגול, ומקפלים לצורת משולש. מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.
שלב 8
0 דקות
מערבבים חלמון ומים, מברישים את אוזני ההמן התפוחים, ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
מחממים חמאה, סוכר, גרד לימון וחלב בסיר עד לרתיחה והמסת הסוכר. מוסיפים פרג וביסקוויטים ומערבבים. מבשלים שתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
9
חותכים חמאה לקוביות, ומניחים יחד עם כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 3
מתוך
9
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-60 עד 120 דקות, עד להכפלת הנפח.
שלב 4
מתוך
9
טופחים על הבצק להוצאת בועות האוויר, וממתינים כ-30 דקות להתפחה נוספת.
שלב 5
מתוך
9
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
שלב 6
מתוך
9
מרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים באמצעות כוס הפוכה לעיגולים בקוטר 10 ס"מ.
שלב 7
מתוך
9
מניחים כפית גדושה של מלית במרכז כל עיגול, ומקפלים לצורת משולש. מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.
שלב 8
מתוך
9
מערבבים חלמון ומים, מברישים את אוזני ההמן התפוחים, ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
הערות 0