המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את כל חומרי הבצק, להניח בצד לעשר דקות.
לרדד את הבצק, לקרוץ עיגולים.
למלא כל עיגול בפרג או ממרח תמרים או ממרח שוקולד.
לאסוף את הבצק בצדדים לצורת אוזן המן ולהניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות בערך, עד שאזוני ההמן מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0