המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה.
חותכים את חזה העוף ומתבלים בפלפל, צ'ילי גרוס ובמלח.
מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה, חותכים את הגזרים ומוסיפים לבצל. מטגנים כחמש דקות נוספות.
מוסיפים את השום והפלפל הירוק ולאחר מכן את חזה העוף, מנמיכים ללהבה בינונית.
בינתיים, משרים במים חמים את העגבניות, מקלפים אותן, חותכים לקוביות ומערבבים עם הקטשופ.
כשחזה העוף משחים קצת מוסיפים את תערובת העגבניות והקטשופ ומטגנים על אש גבוהה.
אחרי שנוזלי העגבניים התאדו קצת, מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב. מוסיפים את רוטב הסויה והצ'ילי ומערבבים שוב, מסירים את המחבת מהאש.
במחבת אחרת, מטגנים חביתה מצידה האחד. על הצד הלא מבושל, במרכז, מניחים מספר כפות ממלית האורז. מקפלים את החביתה בעדינות ואחרי כשתי דקות מעבירים את האומורייס לצלחת הגשה.
מזגגים בקטשופ ומגישים.
ניתן להוסיף למלית כל דבר שאוהבים כגון: פטריות, כרוב, גמבה ועוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0