קולפים את הירקות ופורסים לפרוסות. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הירקות עד לריכוך.
שלב 2
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומשחימים את פרוסות הבשר משני הצדדים. מעבירים את הבשר לסיר הירקות. מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק העגבניות, היין, עלה הדפנה, השום והתבלינים.
שלב 3
0 דקות
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, בסיר מכוסה כשעה וחצי, או עד אשר הבשר התרכך. מערבבים מדי פעם ומדללים את הרוטב במעט מים, אם יש צורך.
שלב 4
0 דקות
סמוך לשעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ורצועות של קליפות לימון.
שלב 1
מתוך
4
קולפים את הירקות ופורסים לפרוסות. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הירקות עד לריכוך.
שלב 2
מתוך
4
מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומשחימים את פרוסות הבשר משני הצדדים. מעבירים את הבשר לסיר הירקות. מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק העגבניות, היין, עלה הדפנה, השום והתבלינים.
שלב 3
מתוך
4
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, בסיר מכוסה כשעה וחצי, או עד אשר הבשר התרכך. מערבבים מדי פעם ומדללים את הרוטב במעט מים, אם יש צורך.
שלב 4
מתוך
4
סמוך לשעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ורצועות של קליפות לימון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0