המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול עם מעט שמן סוגרים את הנתחים מכל הצדדים ומוציאים.
מטגנים את הירקות עם מעט שמן זית כ-10 דקות, עד לריכוך.
מוסיפים בירה ואת כל התיבול יחד עם נתחי הבשר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעתיים.
מנמיכים ל-130 מעלות וממשיכים לצלות כ-4 שעות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0