המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים.
מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה.
מוסיפים את הדבש והלימון. כשמתקבל גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל, רוזמרין וטימין.
מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר. מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד 15 דקות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0