חורצים את האוסובוקו משני צדי הבשר למניעת התקפלות הבשר.
שלב 2
0 דקות
מחממים סיר כבד ורחב שיכול להכיל את נתחי הבקר בשכבה אחת, אם אין כזה משחימים אותם בשתי נגלות עם השמן על להבה גבוהה.
שלב 3
0 דקות
צורבים את הבשר היטב, בערך 3 דק' מכל צד, עד לקבלת גוון חום זהוב נאה.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבשר, מוסיפים פנימה את שאר הירקות מלבד עגבניות השרי והטימין ומטגנים על להבה בינונית 10 דק'.
שלב 5
0 דקות
מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים את היין, הציר ומים עד כדי כיסוי. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כשעתיים, או עד שהבשר נימוח. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עוד 15 דק'. טועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים, ביחד עם פירה.
שלב 1
מתוך
6
חורצים את האוסובוקו משני צדי הבשר למניעת התקפלות הבשר.
שלב 2
מתוך
6
מחממים סיר כבד ורחב שיכול להכיל את נתחי הבקר בשכבה אחת, אם אין כזה משחימים אותם בשתי נגלות עם השמן על להבה גבוהה.
שלב 3
מתוך
6
צורבים את הבשר היטב, בערך 3 דק' מכל צד, עד לקבלת גוון חום זהוב נאה.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים את הבשר, מוסיפים פנימה את שאר הירקות מלבד עגבניות השרי והטימין ומטגנים על להבה בינונית 10 דק'.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים את היין, הציר ומים עד כדי כיסוי. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כשעתיים, או עד שהבשר נימוח. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עוד 15 דק'. טועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים, ביחד עם פירה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0