את חתיכות האוסובוקו יש לבשל כ-60 דקות אחר כך את החתיכות ומסדרים בתבנית.
שלב 2
3 דקות
מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בשמן כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
שלב 3
5 דקות
מכניסים לסיר, שבו טוגנו חתיכות האוסובוקו, את הירקות, מטגנים כ-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את היין ומים חמים עד כיסוי הירקות.
שלב 4
60 דקות
מוסיפים את כל התבלינים מביאים לרתיחה ומוסיפים את בשר האוסובוקו מבשלים כ-60 דקות על להבה בינונית.
שלב 5
120 דקות
מעבירים את הבשר לתבנית מסדרים בשכבה אחת, מסדרים את הירקות בין חתיכות הבשר ומעל יוצקים מעט רוטב מהסיר, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות, ל-120 דקות.
שלב 6
20 דקות
להוריד את הנייר להעלות את החום ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, אם חסרים נוזלים מוסיפים מהרוטב שנשאר בסיר.
שלב 7
0 דקות
ואתם מקבלים מנה טעימה, שלא ישכחו הרבה זמן.
שלב 1
מתוך
7
את חתיכות האוסובוקו יש לבשל כ-60 דקות אחר כך את החתיכות ומסדרים בתבנית.
שלב 2
מתוך
7
מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בשמן כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
7
מכניסים לסיר, שבו טוגנו חתיכות האוסובוקו, את הירקות, מטגנים כ-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את היין ומים חמים עד כיסוי הירקות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את כל התבלינים מביאים לרתיחה ומוסיפים את בשר האוסובוקו מבשלים כ-60 דקות על להבה בינונית.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את הבשר לתבנית מסדרים בשכבה אחת, מסדרים את הירקות בין חתיכות הבשר ומעל יוצקים מעט רוטב מהסיר, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות, ל-120 דקות.
שלב 6
מתוך
7
להוריד את הנייר להעלות את החום ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, אם חסרים נוזלים מוסיפים מהרוטב שנשאר בסיר.
שלב 7
מתוך
7
ואתם מקבלים מנה טעימה, שלא ישכחו הרבה זמן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0