המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את העגבניה והגמבה כשתי דקות.
מוסיפים את רצועות העוף ואת שאר התבלינים וחצי כוס מים, מנמיכים להבה מכסים את הסיר ומבשלים את השניצל עד שהוא מלבין (כעשר דקות).
מוסיפים את הארוז ואת המים שנותרו, מערבבים סוגרים שוב את מכסה הסיר ומבשלים 10 דקות.
מורידים את הסיר מהאש ומשאירים סגור כחמש דקות נוספות לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0