המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכסים את האורז במים, ומשרים כשעה. שוטפים היטב.
שמים בסיר את העגבניות והבצל. מתבלים בפלפל, פפריקה, מלח, אבקת מרק עגבניות ושמן, ומערבבים היטב. יוצקים מעל את המים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החומוס, או הפטריות ואת האורז ומבשלים 10 דקות לבישול חלקי. מנמיכים את הלהבה, וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את רצועות הבצל עד לגוון זהב, מוסיפים את השקדים והצימוקים, ומטגנים מספר דקות נוספות ויוצקים מעל האורז ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0