המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון עוד כמה דקות.
מוסיפים 1.75 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים.
מוסיפים את חלב הקוקוס, הכוסברה והמלח ומערבבים.
ממשיכים לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור בחלקו עד שחלב הקוקוס נספג באורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0