המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז לפי ההוראות שבגב האריזה, עם כורכום.
מעבירים לווק. עושים חור באמצע ומוסיפים ביצה טרופה, רוטב סויה ופלפל שחור.
מקפיצים היטב במשך כ-10 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
כשהמנה מוכנה מוסיפים בוטנים גרוסים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0