המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת כבדה מחממים כף חמאה וכף שמן, ומטגנים תוך ערבוב את הבצל כ-7 דקות, עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את התבלינים: כמון, קינמון, ג'ינג'ר וזעפרן, ומטגנים דקה.
מוסיפים את הקישואים ואת הפירות היבשים, מערבבים ומטגנים 2 דקות.
ממיסים בסיר כבד את החמאה הנותרת, ומטגנים בה את האורז כ-5 דקות על אש בינונית.
מוסיפים לאורז את שאר החומרים, ומערבבים.
יוצקים מים שיכסו את התערובת (1 ושלושת רבעי כוסות), מגבירים את האש, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את מרק התיבול בטעם בקר, ומערבבים היטב. מכסים היטב, מכבים את האש. נותנים לנוזלים להיספג באורז כ-30 דקות.
מוציאים את מקל הקינמון, מערבבים בעדינות, מתקנים תיבול ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0