המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט את השמן בסיר. להוסיף את השום והעלים, לערבב ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות.
להוסיף מלח, לימון סחוט ו-3 כוסות מים חמים, להביא לרתיחה ולטעום את החמיצות.
מבשלים כ-10 דקות נוספות.
לשטוף את האורז במסננת ולייבש. להוסיף לתבשיל, לערבב ולבשל עד לרתיחה. להקפיד כל העת לערבב שלא ידבק.
להנמיך את האש, להניח מגבת לחה ומעליה את מכסה הסיר, לבשל כ-15 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0