המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר בינוני מטגנים את האורז בשמן כדקה.
מוסיפים לסיר את המים ואת המלח ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את שיני השום, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-8 דקות.
בודקים אם המים נספגו לגמרי, ואז אפשר לכבות את האש ולהשאיר את האורז מכוסה 10 דקות נוספות. כך ישלים האורז את תהליך הבישול בלי להיחרך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0