המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז, מטגנים בשמן כ-2 דקות, מוסיפים מים רותחים ואת קוביית התיבלון, מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות.
משהים עם מכסה סגור ל-10 דקות נוספות.
ניתן להגיש עם שקדים פרוסים (או עם גיוונים אחרים: צנוברים, צימוקים וכו').
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0