המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את האורז, מטגנים בשמן כ-2 דקות, מוסיפים מים רותחים ואת קוביית התיבלון, מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות.
משהים עם מכסה סגור ל-10 דקות נוספות.
ניתן להגיש עם שקדים פרוסים (או עם גיוונים אחרים: צנוברים, צימוקים וכו').
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0