המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז, ומבשלים עם 3 כוסות מים רותחים ומעט מלח עד שהאורז מתרכך.
בינתיים מטגנים בשמן את הבצל, כשמתרכך - מוסיפים אותו לאורז. מוסיפים גם את הפטריות ואת התפוח.
לאחר מספר דקות מוסיפים גם זיתים ותבלינים. לאחר מספר דקות מסירים מהאש.
ניתן להוסיף שקדים פרוסים קלויים, צימוקים, צנוברים ואגוזים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0