המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לבלנדר: כוסברה נקייה, שום, בצל, פלפל חריף וחצי כוס מים. טוחנים לתערובת אחידה.
בסיר גדול מחממים את השמן ומכניסים פנימה את חלקי העוף, עד שמקבלים צבע זהוב/צהוב.
יוצקים על העוף את התערובת מהבלנדר.
מוסיפים את האורז.
מוסיפים שתי כוסות מיים רותחים.
אפשר להוסיף כוס אפונה טרייה.
לבשל על אש נמוכה, במכסה סגור למשך כחצי שעה.
להגיש חם וללקק את האצבעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0