המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן והמרגרינה, ומטגנים בהן את האטריות עד להזהבה.
מוסיפים את האורז ומתבלים במלח וכורכום, מערבבים היטב עד שהאורז חם.
מכינים את מרק העוף, עפ"י הוראות ההכנה שעל האריזה ומוסיפים לאורז בעודו חם.
מערבבים ומכסים היטב.
מקטינים את האש למינימום.
מכבים את האש ומאווררים בעזרת מזלג לאחר 20 דקות.לא להעלות בבדיקת זכויות יוצרים *
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0