המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז במים רותחים כ-15 דקות כמו פסטה, מסננים את האורז ושוטפים במים קרים.
מחממים במחבת שמן קנולה, מוסיפים את העוף החתוך והבצל למחבת. מטגנים כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעוף והבצל מזהיבים קלות.
מוסיפים למחבת את הפטריות הפרוסות והשום, וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים למחבת את הסויה והסוכר החום, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות.
מוסיפים את האורז והאפונה, ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0