המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים מים לסיר (עד 3/4 גובה) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז ומבשלים במים הרותחים כ-10 דקות (כמו פסטה).
מורידים מהאש ומסננים ממים, שוטפים היטב תחת הברז כדי להיפטר משאריות של עמילנים שגורמים להידבקות האורז.
מחממים בסיר 3 כפות שמן זית, מוסיפים את האורז, פלפל ומלח ומערבבים היטב כ-2 דק'.
מוסיפים רבע כוס מים, יוצרים מעין חורים באורז עם הכף, מכסים ומבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0