המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים מים לסיר (עד 3/4 גובה) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז ומבשלים במים הרותחים כ-10 דקות (כמו פסטה).
מורידים מהאש ומסננים ממים, שוטפים היטב תחת הברז כדי להיפטר משאריות של עמילנים שגורמים להידבקות האורז.
מחממים בסיר 3 כפות שמן זית, מוסיפים את האורז, פלפל ומלח ומערבבים היטב כ-2 דק'.
מוסיפים רבע כוס מים, יוצרים מעין חורים באורז עם הכף, מכסים ומבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0