המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את שני סוגי האורז במים קרים ושמים בסיר עם מים.
קוצצים דק מאד את הפטריות היבשות ומוסיפים לסיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומתבלים במעט מלח. מכסים ומבשלים כ-30 דקות או עד שהאורז רך.
מצננים את האורז לפני הטיגון.
בינתיים, חוצים את האננס לשניים לאורכו, ומוציאים בזהירות את תוכנו. קוצצים לקוביות קטנות ושומרים את שני החצאים המרוקנים.
בווק או במחבת גדולה מחממים שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, האננס והקשיו ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים את האורז, הקארי, הדבש והסויה ומערבבים היטב. מבשלים כ-2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל.
טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים את האורז החם לתוך סירות האננס. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0