המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז.
בסיר בישול מחממים את השמן ומטגנים קצת את הבצל, מוסיפים את השקדים ומערבבים עד שהשקדים יזהיבו קצת.
מוסיפים את כל התבלינים ואת הצימוקים ואת ציר העוף ומערבבים היטב.
מוסיפים את האורז ומכסים את הסיר, כשהתבשיל מתחיל לרתוח מנמיכים את האש ומשאירים על להבה קטנה עד שהנוזלים מתאדים, בין 30 ל-45 דקות. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0