שמים בסיר את החלב ואת האורז ומבשלים על אש נמוכה כדי שלא יגלוש, התבשיל לא צריך להיות נוזלי מדי ולא מוצק מידי. להוסיף את הסוכר. אחרי שהתבשיל מתבשל לכבות ולהוסיף כף מי וורדים. למזוג לצלוחיות או לכוסות הגשה. לקשט בקינמון ואגוזים קצוצים.
שלב 1
מתוך
1
שמים בסיר את החלב ואת האורז ומבשלים על אש נמוכה כדי שלא יגלוש, התבשיל לא צריך להיות נוזלי מדי ולא מוצק מידי. להוסיף את הסוכר. אחרי שהתבשיל מתבשל לכבות ולהוסיף כף מי וורדים. למזוג לצלוחיות או לכוסות הגשה. לקשט בקינמון ואגוזים קצוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0