מחממים שמן בסיר ומוסיפים את האורז, מטגנים כמה דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המים הרותחים עם המלח ומכסים את הסיר. מנמיכים ללהבה נמוכה עד לגמר הבישול.
שלב 4
5 דקות
במחבת גדולה יותר מחממים 2 כפות שמן ומוסיפים את הבצל והתירס (ניתן להמיר את התירס באפונה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים בבחישה קלה כדקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את האורז ורוטב הסויה ומטגנים עוד דקה.
שלב 6
0 דקות
מסיטים את האורז לצדדים ומוסיפים את הביצים הטרופות.
שלב 7
0 דקות
מטגנים הכול כמעין חביתה מקושקשת בזהירות רבה ומוספים מלח ופלפל, ממשיכים לטגן עד שהביצים מתבשלות.
שלב 1
מתוך
7
שוטפים את האורז היטב במסננת.
שלב 2
מתוך
7
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את האורז, מטגנים כמה דקות.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את המים הרותחים עם המלח ומכסים את הסיר. מנמיכים ללהבה נמוכה עד לגמר הבישול.
שלב 4
מתוך
7
במחבת גדולה יותר מחממים 2 כפות שמן ומוסיפים את הבצל והתירס (ניתן להמיר את התירס באפונה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים בבחישה קלה כדקה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את האורז ורוטב הסויה ומטגנים עוד דקה.
שלב 6
מתוך
7
מסיטים את האורז לצדדים ומוסיפים את הביצים הטרופות.
שלב 7
מתוך
7
מטגנים הכול כמעין חביתה מקושקשת בזהירות רבה ומוספים מלח ופלפל, ממשיכים לטגן עד שהביצים מתבשלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0