המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים בסיר בינוני את כל המצרכים פרט לאורז, לערבב ולחמם לסף רתיחה.
כשהנוזלים בסיר כמעט רותחים להוסיף את האורז לסיר, לערבב ולכסות את הסיר.
כשכמעט כל הנוזלים בסיר נספגים באורז (אבל עדיין נשארים קצת נוזלים) להוסיף אפונה קפואה, לערבב, להנמיך את האש ולכסות.
לבשל עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0